Om tjenesten

Godeavtaler.no er laget for å hjelpe deg å finnes gode maler, forhandle og inngå gode avtaler. Gjennom en oversikt over hvor det finnes gratis og gode avtalemaler, får du hjelp til å få på plass gode avtaler og spare penger. Siden er eid av BWRR AS som blant annet aktivt utforsker hvordan teknologi og bruk av kunstig intelligens kan bidra til å lage en tjeneste som gir deg ytterligere råd i forbindelse med forhandling og etablering av avtaler. BWRR AS tar på ingen måte ansvar for de avtaler man linker til eller rådene generert av «kunstig intelligens»-motoren.

Siden er laget for å være veldig enkel å bruke – vi har kuttet alt av fancy grafikk og kule funksjoner. Bare se igjennom og finn avtaler/råd som er relevant for deg – that’s it, du har spart masse tid og penger!

Godeavtaler-siden har til hensikt å gi en oversikt med linker til avtalemaler av god kvalitet. Det er selvfølgelig direkte lenker til nettstedet malene finnes på. For å levere en best mulig tjeneste ønsker vi gjerne forslag til nye linker med avtalmaler og tilbakemelding på om linker ikke fungerer osv.

Tross i at det forsøkes å gjøre en viss kontroll, tas det INTET ANSVAR for kvaliteten til de avtalermaler det likes til og brukeren må selv vurdere om og hvordan man ønsker å benytte disse avtalemalene.