Om tjenesten

Godeavtaler.no er laget for å hjelpe folk med å betale mindre og spare mer. Siden er eid av BWRR AS som ønsker å se på hvordan teknologi og bruk av kunstig intelligens kan bidra til å lage en tjeneste som gir deg pengebesparende tilbud.

Siden er laget for å være veldig enkel å bruke – vi har kuttet alt av fancy grafikk og kule funksjoner. Bare se igjennom eller søk etter tilbud som er relevant for deg, trykk på linken eller kopier kupongkode – that’s it, du har spart masse penger!

Godeavtaler-siden har til hensikt å kun vise deg de aller beste tilgjengelige tilbud. Det er selvfølgelig direkte lenker til nettstedet tilbudene finnes på. I tillegg har vi også lagt til en mulighet til å gi en tilbakemelding på at tilbudene fungerer som de skal ved en enkel tommel opp eller tommel ned – flere tommel ned vil føre til at tilbudet fjernes.

Med denne siden skal du finne en rekke tilbud og kunne gjøre gode kjøp og avtaler. Det vil både hentes gode tilbud fra nettet, men også forsøkes å få til spesialtilbud for godeavtaler.no

Vi har gjort det enkelt å navigere også om det etter hvert kommer mange gode deals!

Her er det bare å gjøre smarte kjøp og gode avtaler – vi håper du sparer masse penger!