FÅ GODE TILBUD PÅ GODEAVTALER.NO

Tilbud med gode betingelser – helt gratis

Dette er ikke bare en tjeneste som gir deg tilbud på god avtaler, helt gratis. Her tilbys du gode service og rask oppfølging, uansett om du bestiller noe for første gang eller ønsker å bytte til noe bedre. Det jobbes aktivt for å gi de beste tilbudene på en enkel måte for deg eller din bedrift. Her sendes ikke din forespørsel til hvem som helst, men leverandører som har er motivert for nye kunder og virkelig ønsker å gi tilbud og gode avtaler. Legg det du trenger ut på anbud, og få gratis tilbud på gode avtaler.

Tilbud på 1,2,3 – «problemfritt»

Å legge ut anbud for innhenting tilbud og inngå avtaler på ulike tjenester kan oppleves som svært tidkrevende. På godeavtaler.no sørger vi for at både innhenting av tilbud og inngåelse av avtaler, er super enkelt og effektiv. De som mottar din henvendelsene er både forbredt og motivert på å skulle gi tilbud på gode avtaler. Du kan uansett, på hvilket som helst tidpunkt, kontakte oss om det er noe du lurer på eller vil at vi skal følge opp. Vi sørger for at du privatperson eller bedriftseier sparer tid og penger

Laget for å spare tid

Vi jobber kontinuerlig for at denne tjenestet skal fungere så raskt som mulig. Helt fra du ber om et tilbud til leverandører sender et forslag til avtale. Vil du inngå avtale er det enkelt også.

Laget for å forenkle

Forespørsel, innhenting og presentasjon av tilbud gjøres på at gjennomarbeidet teknologiskplattform. Vi standardiserer prosessen. Ønsker du å inngå en avtale er det like enkelt.

Tilgjengelig og brukervennlig

Om du vil sende en forespørsel, mottat tilbud, inngå avtale eller få bistand fra oss. Godeavtaler.no er alltid tilgjenglig på en brukervennlig måte, om du sitter på PC eller MAC, er hjemme eller på jobb, på mobil eller nettbrett.

Enkelt å fylle ut

Informasjonen du skal fyll ut presenteres i små oversiktlige «kort». Disse er strømlinjeformet og har logikk slik at du ikke trenger å fylle ut mer enn du må. Samtidig har vi avklart med leverandør at de får nok informajsjon til å kunne gi tilbud.

Vi finner leverandøren

Vi ønsker ikke å overøse umotiverte leverandører med henvendelser. Ei heller ønsker vi å sende våre brukere en rekke tilbud med ulik kvalitet. Derfor har vi jobbet for å finne gode, hvor vi hele tiden evealurer dem opp mot brukernes tilbakemeldinger.

Annet å merke seg

Godeavtaler.no er en tjeneste i kontunerlig utvikling. Det være seg å finne nye leverandører, utvilke nyfunksjonaltiet, lage bedre brukeropplevelser eller gi våre brukere andre fordeler

Sikkerhet

Kryptering, sikker kommunikasjon med Secure Sockets Layer (SSL) og fult i tråd med GDPR, gir trygghet.

Leter etter nye leverandører

Vi leter både et nye tjenester, nye og alternative leverandører for å hele tiden gi et godt tilbud til våre brukere.

løpende utvikling

Basert på tilbakemeldinger fra våre brukere og egen evaulering utvikles og forbedres tjenesten hele tiden.

god rutiner

Både vi og våre leverandører skal ha etablerte rutiner for å sikre at brukeropplevelesen blir best mulig. Gi beskjed om noe ikke fungerer.

Lynrask brukerstøtte

Kjernen i vår tjeneste er å kunne gi brukerene våre svært rask tilbakemelding om man lurere på noe eller noe ikke går etter planen.

Litt ekstra

Vi vil forsøke å komme noen ekstra hyggelig overraskelser til de som bruker tjenesten eller bidrar på annen måte.

Siste nytt

Her vil vi forsøke å publisere ulike oppdateringer om godeavtaler.no, i tillegg til ulik nyttig informasjon realtert til tjenesten både for bedrifter og privatpersoner.

Sammenlign tilbud på lån og andre tjenester

Sammenlign tilbud på lån og andre tjenester

Om du uansett må ha nytt lån, eller f.eks et strømabonnement, hvorfot ikke bruke godeavtaler.no som er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste hvor leverandørene konkurrerer om å gi deg laveste pris. På godeavtaler.no har vi gjort det enkelere enn mange leverandører...

Få bedre økonomi

Få bedre økonomi

Når godeavtaler.no lanseres er målet at det skal bidra til at du, din familie eller din bedrift skal få bedre økonomi. Det er smart å sjekke om om man kan få bedre priser i ny og ne. Leverandører av ulike tjenester er ofte villig til å strekke seg litt ekstra for å...

Om du heller ønsker å sende oss en e-post gjør du det ved å trykke her.